НОВИНИ

Денят се познава от сутринта. Под печат е книга на фондация Интега, относно практически указания и техники за отличен старти последващо прекарване на деня! Издателството е "Изток-Запад". За повече данни - тук.
Оцеляването през призмата на интегралния подход. Моето участие в традиционния форум ще се състои в Пловдив, от 16,30 часа в неделя, 5 юни, 2022 г.. За повече информация - https://zdraveizdrave.org/zdravei-zdrave-2022/ .

Семинар на "Витарама" с мое участие. Хранене и имунитет. Физически, дихателни, психорегулиращи и социализиращи практики. Проверени насоки за оздравяване на тялото, ума, микробиома, обществото и околната среда. Лекции и събеседване с четирима специалисти с дългогодишен опит. Промоционални условия! Събота, 16 април 2022 г., от 9 ч. София, ул. "Петър Берон" 9 (до НДК).

 

За повече инфо - https://fb.me/e/2p250zlJu 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНО СПОНСОРИРАНО ОБУЧЕНИЕ. Предлагаме едно свободно място за 8-месечен престой в Дом Вегетариум - в рамките на Европейския Корпус за Солидарност. Проектът е подходящ за младежи от България или от чужбина. Всички разноски са поети. Повече подробности може да откриете тук: https://europa.eu/youth/solidarity/placement/29564_en 

ДЕВЕТ ДНЕВЕН ЛАГЕР ПО ПРОЕКТ „ЕКО-ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ ОБЩНОСТИ “. 
Прекрасни обучения за млади хора, вижте повече на HTTP://VEGETARIUM.INFO/BG/%D0%BF/ !
Под печат е новата ми книга. "Имунитетът - симфония на оцеляването" излиза от издателство "Хомо футурус" и касае широк кръг актуални въпроси. За още подробности - тук.
В ПРЕДАВАНИЯ ПО БТВ. По време на постите, всеки понеделник, от 18.11.2019 г., по БТВ, от 10:20 ч. ще се излъчват предавания за храненето с мое участие. 
Цялостна наука за храненето. В продължение на 7 дни (14-20 юли), в рамките на международния екосъбор в с.Желен, ще проведа теоретико-практически курс по споменатата тема. Повече информация - тук.
Интегрален семинар на Рила. В средата на август 2019 г. ще бъде организирано, съвместно с Бялото братство, презентиране в 3 последавателни дни на основите на интегралния (цялостен) подход, природна медицина и екоземеделие. Водещи ще сме аз и Филип Кирилов.
Антология и още непубликувани стихове. Излезе от печат най-обемиста ми досега стихосбирка. "Тази действителност - Ние" съдържа произведения за общуването, социалните въпроси и духовността. За повече информация - погледнете тук.
Практикуване на разтоварващи диети като важна част от природосъобразните методи за здраве и многостранно развитие. Това ще е темата на 5 дневния практикум между Коледа и Нова година-2017; занятията ще водя съвместно с Тринога и при любезното им домакинство в с. Желен. Местата са много ограничени! Повече информация, на сайта им - на български и на английски.