"Здравословен живот" ООД. Фирмата се ангажира с дългосрочна развойна дейност по отношение на различни аспекти на здравето и природосъобразния начин на живот, вкл. трудова и спортна медицина. Понастоящем разполага с няколко обекта в София, като предстои откриване на център и в близост до морето. Разполага с модерен диетичен супермаркет в столицата, един от най-големите търговски обекти в България, които предлагат храни и стоки на биологичното земеделие и животновъдство. Консултанти са десетки изтъкнати представители на медицинската професия.
Сътрудничеството ни включва обучение от моя страна на персонала на диетичния магазин, участие в дейността на лекарския кабинет и в обсъждането на магистрални идеи за развитието на фирмата.

Адрес на магазина: гр. София 1407, Жилищна група "Южен Парк", бл. 27 (до заведението SOUTH PARK - кръстовището на бул. Джемйс Баучър и ул. Богатица). За връзка и поръчки: тел. 02/ 963 02 82 или 0882 828828.
За информация и записване за консултация в мецицинския център, звънете на д-р Владимир Шишков на тел. 0885 580580, или отпратете въпроса си чрез специалната форма в сайта: www.zdravosloven.com

Detect language » Bulgarian