„ВЕРИДИЯ” беше стартирана през 1998/1999 г, като естествено продължение на разработките в областта на билковите рецептури на д-р Д.Пашкулев, макар и те да не бяха подплатени с възможности за съществени финансови инвестиции. Все пак, добрите отзиви от клиенти и пациенти дадоха възможност на фирмата да се развива и разширява дейността си. От нея излязоха и няколко книги. Понастоящем д-р Пашкулев, без да има директно участие в производствено-пласментната дейност във връзка с капките и кремовете, продължава да е активен консултант на продуктите и на интернет страницата.
Сега "Веридия 21" ЕООД ползва услугите на снабдители на качествени природни изходни суровини от България и по-малко от внос. При това тя все още успява да поддържа общодостъпни у нас цени за всеки от продуктите си. Тя има установено сътрудничество с лицензирани според европейските стандарти производители на хранителни добавки и козметични продукти. Снабдява търговски обекти, билкови и общи аптеки, диетични магазини и складове на едро. Фирмата е и редовен участник както в популярното изложение "Алея на здравето" в НДК, както и в други здравни форуми.

София, тел. 02/ 97 111 79, факс 971 05 86, моб. 0887 244824; www.veridia.eu ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. (Търсете Иван Чапалов.)
Detect language » Bulgarian