"Мирта Медикус" ЕООД се занимава с дистрибутиране на природни продукти, произведени у нас и от внос, както и организиране на станалото вече традиционно пролетно и есенно изложение за медицински продукти, услуги и ноу-хау "Алея на здравето". "Медикус фарма" ООД се е заела със самото производство на десетки природни продукти - в капсулна, течна и кремообразна форми. Тя разполага със собствена модерна фабрика, с покрити всички европейски производствени стандарти; извършва също и екстракции и разфасовки за външни клиенти.
Сътрудничеството ни с тези фирми е още от началото на техния път и включва консултативна, иноваторска и редакторска дейност относно повечето български и някои от вносните природни продукти, изготвяне на технологични мостри, отговори на въпроси на клиенти и лично консултиране на представянето в медиите и изложенията, писане на статии и рекламни каталози, както и на голяма част от съдържанието на двата фирмени сайта (вж. по-долу).

София 1164, ул. "Неразделни" 2 (близо до бул. "България и пазара "Римска стена"),, ет. 1, офис 2; тел. (02) 963 14 15, моб. 0888 289642, 0878 177141; E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; www.mirtamedicus.com ; www.aleianazdraveto.com