Издателска къща "Кибеа" за пръв път ми подаде ръка за едно мащабна съвместна работа в областта на книгоиздаването, отначало по отношение на книгата "Сила за живот-2", през 1994 г. По това време вече тя имаше много интересни и полезни заглавия.  По-късно бяха издадени още няколко мои книги и бях поканен да редактирам и рецензирам още над 20 книги от това издателство. Имал съм редица презентации на някои от тях по електронните медии, както и участия в Панаира на книгата. Често насочвам познати да пазаруват от книжарницата на "Кибеа", с оглед самообразоване, както и подбор на прекрасни подаръци.

През 2010 г. в рамките на 6 месеца излязоха 2 мои книги - медицинската "Чудото на магнезия" и афористичната "Календар на мъдростта". А от издателството вече има много стотици бестселъри от цял свят, на животрептящи теми като здраве и природна медицина, психология на общуването и универсална духовност; луксозни издания и книги за международния пазар, световно литературно наследство, енциклопедии, афоризми, календари и др.

Център "Кибеа" разполага със семинарна зала (за важни презентации, психотерапевтични и духовни практики, научни дискусии и др.)


София 1336,
П.К. 70, тел. (02) 952 01 52 и 824 10 20 (издателство), 988 01 93 (книжарница), 973 75 37 (книжна борса "Болид"); Факс: (02) 925 07 48; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; www.kibea.net
Център за книги и здраве, ул."Д-р Г.Вълкович" 2А (близо до улиците "Ангел Кънчев" и "Солунска")