„Рийдърс Дайджест” ЕООД. Глобална медийна и маркетингова компания, притежаваща различни световноизвестни марки. Целта й е да образова, забавлява и да свързва хората в цял свят. Предлага увлекателни разкази за света, неговата история, природа, култура, население, дава информация за това как да водим здравословен начин на живот, улеснява ежедневието със съвети от типа „направи си сам”, помага ни в ученето на чужди езици.
Богатата гама от продукти на „Рийдърс Дайджест” включва периодични издания, илюстрирани енциклопедии, музикални колекции, образователни книги, романи и др. Те са насочени към цялото семейство. Компанията предлага своите издания в цял свят основно чрез директна поща, каталожна търговия и промоционални уебсайтове в Интернет.
Сътрудничеството ни е отскоро, но вече включва енциклопедично издание за хранителните добавки, българският вариант на което предстои да излезе.

София 1592, п. к. 202;
Тел.: (02) 817 56 56; E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; www.readersdigest.bg ;
Информационен център: ул. "Хан Аспарух" 54