Представителен магазин "Секана". Фирма "Секана" е създадена през 1997 г. Основната дейност на фирмата е маркетингова. Целта е да се изучава непрекъснато състоянието на пазара, потребителското търсене и тази информация да се представя директно на българските производители.
От 2000 г. фирмата има свой собствен фирмен магазин, където може да се намерят както продуктите на производителите, с които работи фирмата, така и рекламни материали, плакати, диплянки и книги. Продуктите за стоматологични кабинети и козметични салони получава доставяме директно от складовете на вносителите и производителите както и електроди за детоксикатори. Основна насока в дейността на фирмата е осигуряване пазар на български фирми за натурални продукти."Секана" поддържа делови контакти с голям брой български производители. В офиса на фирмата може да се получи компетентна информация за всички предлагани продукти. Основният ни девиз при работа с производителите и нашите клиенти е пълна коректност и взаимопомощ.
Сътрудничеството ни е от много години, като на моменти е включвало и мои презентации във Варна, организирани от "Секана". Без прекъсване оттогава се предлагат всички продукти на "Веридия" 21 по мои рецептури.

Варна, ул. Генерал Столипин №26; тел. 0885 405-620; www.secana.biz
Detect language » Bulgarian