"БРАНДЕКС БЪЛГАРИЯ" ЕООД е една от най-стабилните фирми за производство и пласмент на хранителни добавки, някои от които са получили отличия на престижни форуми. Основното й предимство е високият качествен стандарт на изходните суровини, повечето от които се поръчват от водещи производители в Европа и САЩ. Специалисти организират постоянно наблюдение върху пазарните сегменти. Също така, всички продукти са подходящи и за вегетарианци и други диетици, поради пълното отсъствие в тях на субстанции от животински произход (например, ползва се само растителен глюкозамин, капскулите са само целулозни и др.), химически консерванти, оцветители, ароматизатори и т.н. Тъй като фирмата има продължителен опит в дистрибуцията (преди време е работила като склад на едро за природни продукти), тя предлага разнообразни и гъвкави схеми за работа със складовете и крайните търговски обекти, включително чести непосредствени контакти.
Сътрудничеството ни с "Брандекс" датира от много години и включва съвместно обсъждане на състава и дозировката на част от продуктите, съдържанието на рекламните печатни материали и видеоклипове, отговори на въпроси на клиенти и специалисти, вкл. по интернет и др.

София 1309, ул. Кукуш 1, тел.: (02) 82 11 500, факс: (02) 82 11 501, GSM: 0889 393 901; e-mail: contact@brandex; www.brandex.bg ; www.botanic.cc
Detect language » Bulgarian