Стратегията на „Медикус фарма” относно предлаганите разнообразни природни продукти - билки и хранителни добавки - се свежда до три основни принципа: качество, комплексност и концентрираност на съставките. По първия показател следва да се отбележи, че се ползват висококачествени растителни суровини за изготвяне на екстракти; те пък се получават в лицензирана фабрика, намираща се в екологичен планински район. Второ, рецептурите за всеки един продукт са съгласувани със специалисти, притежаващи не само обилие от знания, но и многогодишен практически опит в диетологията и фитотерапията. И трето, отчитайки необходимостта от бързо действие и при по-рядко приемане на продуктите (кой не се е затруднявал да пие по няколко чаши с отвари или да взема 5-6 пъти на ден лекарства!) - осигурена е максималната възможна наситеност с биологично активни вещества. Серията „Хербал ефект” без съмнение отговаря на всички тези основни принципи. Какво е добре да знаем по-конкретно за всеки от нейните продукти?

„Кардиоефект”, може би най-актуалният продукт от серията, действа многопосочно благоприятно върху цялата сърдечносъдова система. Концентрираните екстракти от глог и магарешки трън засилват пряко сърдечния мускул и подобряват кръвоснабдяването му. Антиоксидантите, извлечени от червения лук, успяват да предотвратят увреждащите фактори и да предотвратят запушването от тромби на коронарните артерии. Маточината и жълтият кантарион взаимно се допълват в действието си върху нервната система, включително балансирайки равномерния сърдечен ритъм и изглаждайки депресивната компонента на сърдечносъдовите предразполажения.

„Невроефект”, същински балсам за стресирания модерен човек, съдържа както антидепресивни (от женшен, жълт кантарион, мащерка), така и релаксиращи (от валериана, мента, пищялка и майоран) съставки. Намалява вредните последствия то отрицателните преживявания, подобрява съня, поддържа нормален сърдечен ритъм и звравословни нива на кръвното налягане.

„Нефроефект”
, съдържащ екстракти от глухарче, бреза, бобови шушулки, шипка, златна пръчица и лайка, действа едновременно пречистващо отделителните органи, антимикробно и противовъзпалително, както и намалява вероятността от утаяване на пясъци и образуване на камъни. При кризи той допълва другите необходими лечения за намаляване на болките.

„Литиефект” е оригинален принос към предпазването от пясъци и камъни на Бъреците и пикочните пътища и тяхното своемременно елиминиране. Съдъжа камшик, глухарче, бял трън, невен, малинови листа, пищялка и бял равнец.

„Простатилефект” - особено нужен за мъжете над 50-годишна възраст - благоприятства цялостната дейност на простатната жлеза, мъжките полови глези и пикочните пътища. Уголемяването на простатата се възпрепятства или възпира, инфекциозните процеси затихват, либидото и потенцията нарастват по естествен път. „Чудото” се дължи на коктейл от екстракти, съдържащи: леска, репей, гръмотрън, ветрогон, бял трън, зратна пръчица, дребноцветна върбовка и цветен прашец.

„Лаксативефект”, със съдържанието си на най-бързодействащите съставки за активизиране на храносмилателната система - алое, зърнастец, луличка, черен бъз, кимион и мента - не само помага за редовността на червата, но и подобрява храносмилателните процеси, намалява прекомерното газообразуване и различните неразположения след нахранване.

Като цяло, широко се препоръчва използването на серията „Хербал ефект” за предпазване и допълване на въздействието при споменатите неразположения.
Detect language » Bulgarian