www.nchi.government.bg.  Национален център за здравна информация (предимно академична), вкл. по телефона, с регионални клонове в провинцията.

www.medprimasoft.bg.  Медицински специализиран сайт за научна, популярна и справочна информация в областта на здравеопазването. Многобройни линкове, здравни съвети.

www.medguide–bg.com.  Предлага линкове към здравни страници (у нас и в чужбина). Печатният му орган е "Медицински услуги в София".

www.healthy–web.net.  Много отпратки, предимно към англоезични сайтове, касаещи академичната и неконвенционалната медицина.

www.medinfo.market.bg.  Сайт за онлайн медицински консултации със специалисти.

www.infotel.bg/rubrics/medicin.  Домашен лекар – обширен сайт с основни знания за здравето и болестите, в основни линии според академичната медицина, но и с включени редица елементи от природолечението.

www.zdrave.net.  Този сайт се поддържа от Международния институт по здравеопазване и здравно осигуряване (МИЗЗО). Предлага разнообразна информация от различни сфери на медицината, новини, връзки, форуми и т.н.

www.zdravninovini.com Предлагат се медицинска информация, отговори на въпроси, връзки към други източници, анкети. Статии – за здравето на мъжа, жената, детето, както и за профилактиката.

www.aleianazdraveto.com Алея на здравето - медицински изложения и справочници (последните до голяма степен разработени от мен).

www.stingpharma.com Стинг фарма - национален аптечен склад.

www.kibea.net Кибеа - едно от водещите издателства на теми като неконвенционална медицина и психология (д-р Пашкулев е дългогодишен сътрудник).

www.brandex.bg Брандекс - фирма за природни продукти с качествени екстракти, подходящи и за вегани. Основен консултант - д-р Пашкулев.

www.bilkamedika.com. Електронен магазин за природни продукти, с приоритет на тези по рецепта на д-р Пашкулев.

www.lekar.bg Портален медицински сайт.

www.panderma.net Сайтът по козметична и естетична медицина на д-р Мая Тачева.

www.homo-futurus.com Хомо футурус - издателство с преобладаващи заглавия в областите медицина и психология (д-р Пашкулев е дългогодишен сътрудник).

www.verbena-m.com Сайтът на аптека "Вербена" и д-р А.Михайлов.

www.herbal.hit.bg.  Фитотерапевтичен сайт в средно напреднала фаза на разработка.

www.zemianazaem.com – бг сайт за суровоядството.

www.dieti.hit.bg.  Страница за различни диети и упражнения във връзка с контрола над килограмите.

www.piter–press.ru.  Сайтът на руското издателство "Питер" – с афинитет към природосъобразните подходи.

www.healthy.net.  Обширен сайт (англ.) с много директории за интегралното здраве, с ударение върху начина на живот и природолечебните методи.

www.botanical.com.  Подробни данни за много билки и растителни продукти, новини, отпратки към подобни страници и т.н.

www.starlight8.com. Широк набор от здравословни и диетични храни, добавки, билкови продукти, козметика, сувенири, книги и др. Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.dadamo.com и www.4yourtype.com.  Генетични предразположения, предпазно хранене, психология и природолечебни мероприятия съобразно кръвните групи (англ.).

www.onlinehomeo.com.  Много данни за хомеопатията, вкл. цели книги (англ.) за сваляне.

www.archibel.com.  Книги и програми по хомеопатия и акупунктура (главно на английски и немски език).

www.fasting.com.  Един от известните англоезични сайтове за лечебното разтоварване от храна, здравните му и духовни аспекти.

www.peacefulmind.com.  Сайт (англ.) за холистично здравеопазване – хранене, билки, кристали, етерични масла, източна медицина и др.

www.holisticonline.com.  Друг важен холистичен сайт, има и центрове за помощ по разпространени страдания, които пречат на човешката интеграция.

 


 

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ - ОБЩА ДИРЕКТОРИЯ