Get Adobe Flash player

Важна статия

Как виждам бъдещето на медицинската наука? На този въпрос отговарям чрез съответната статия.

Нова стихосбирка

Антология и още непубликувани стихове. Излезе от печат най-обемиста ми досега стихосбирка. "Тази действителност - Ние" съдържа произведения за общуването, социалните въпроси и духовността. За повече информация - погледнете тук.

Семинар за разтоварващите режими

Практикуване на разтоварващи диети като важна част от природосъобразните методи за здраве и многостранно развитие. Това ще е темата на 5 дневния практикум между Коледа и Нова година-2017; занятията ще водя съвместно с Тринога и при любезното им домакинство в с. Желен. Местата са много ограничени! Повече информация, на сайта им - на български и на английски.

На Желенския събор

Интегрален интензив. От 6 до 9 юли 2017 г., включително, в с. Желен ще се състои взаимообучение с мое участие - с акценти върху основите на интегралната теория и практика, психологията, педагогиката, природосъобразния начин на живот и биоземеделието. Повече инфо - тук.

Период на повишена мобилност

Важно! Това лято, а вероятно и голяма част от следващите сезони, поради ангажименти в провинцията и довършване на творчески проекти, ще пребивавам нередовно в София, а и когато съм там, по-малко ще приемам пациенти и представители на фирми. Повечето развойни дейности ще могат да бъдат продължени през интернет и чрез мои сътрудници (за справки звънете на стационарния телефон). Благодаря за разбирането!

В предаване по БНР

За болестите на цивилизацията. Интервю на споменатата тема ще бъде излъчено на 16 май, в предаването "12+3" по програма Хоризонт.

Нова стихосбирка

"По чиста пътека". След многогодишно прекъсване, поради разни дела, успях да събера и допълня стиховете си на детски теми, които вече излизат в четвъртата ми стихосбирка, плюс 3 приказки. За повече информация - тук. По време на Панаира на книгата в НДК, на щанда на издателството (Оргон - 4 етаж, 434 - срещу асансьорите), ще бъда на разположение за разговори с интересуващи се от поезия, медицина и интегрален подход (книжката ни с ИИР "Основни на интегралния подход" е също от това издателство) - на 14.12., сряда, от 16 до 19 ч.

На Вега фест 2016

Лекция и събеседване за храни и добавки. На 22 и 23 октомври ще се проведе поредният форум Вега Фест ( Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  ). Моето участие ще е на 22-ри, събота, от 11 ч., на тема "Степени на заменяемост на специалните храни и хранителните добавки с масово достъпни продукти". Преди това, ето и моето участие на презентирането на феста, в ТВ Bulgaria on air: http://www.bgonair.bg/video/dnes-chast-2-21102016-g

Лекция на Фестивала на семената

За често срещаните в съвремието недоимъци на хранителни съставки и тяхното набавяне. На 14 май, събота, ще присъствам на Независимия фестивал за размяна на семена, разсади и фиданки. В рамките на програмата, към 11,30 ч. ще изнеса лекция, с последващо събеседване, на споменатата тема.

С доклад на международна конференция

Форум на спортните лекари. На 25.03., понеделник, от 16 ч. ще изнеса презентация на тема „Степени на заменяемост на специалните храни и суплементи с масово достъпни продукти” – на международната конференция "Медицина и футбол", която ще се проведе в София, Спа-комплекс "Царско село".