Get Adobe Flash player

Визитка


Д-Р ДИМИТЪР ПАШКУЛЕВ


Моля, запознайте се с вече дадените данни в сайта относно Вашите питания - в секции като въпроси и отговори, продукти, книги, статии, справочни данни, консултации - линковете за тях са по-долу), за да не разясняваме вече обяснени неща!
Спешни консултации (както директни, така и по интернет) са възможни само понякога, така че по принцип се обаждайте няколко дни предварително!


ТЕЛЕФОНИ:
(02) 871 50 47; 0888 214483 (на телефоните се отговаря почти изключително през работни дни, най-вече между 11 и 13 и между 15 и 17 ч.)

Моля, нека да пестим взаимно времето си: не звънете по дребни поводи, бъдете делови; при необходимост изпращайте SMS-и или ползвайте електронната кореспонденция; телефоните не са за подробни консултации, а само за кратки уточнения!


ЕЛЕКТРОННИ ПОЩИ:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. - нова, но вече се проверява по-често - използвайте нея!
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. дългогодишна, вече се проверява със затихващо темпо.

Възможно е и изпращането на прикачени файлове. По време на почивка, творческа отпуска или интензивно развитие на други проекти (понякога извън София), отговорът ми може да закъснее с няколко дни или по-рядко седмици (по-дългите такива периоди ги обявявам предварително в "Новини"). Благодаря ви за разбирането.

БИОГРАФИЯ
По-важните моменти от житейското ми пътуване дотук.

ОТЗИВИ
За изпращане на отзив или задаване на въпрос, може да използвате тази форма.

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПАЦИЕНТИ
Моля, използвайте тази форма не за кратки въпроси или отзиви, а само когато желаете цялостно поемане на Вашия случай, с поредица от консултации и назначения!

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ФИРМИ
Природните продукти и книгите, описани накратко в моя сайт, могат да се намерят с по-подробни описания в сайтовете на фирмите-производителки на добавки и козметика и съответно на книгоиздателствата.

СОЦИАЛНИ ПРОЕКТИ
Включват полезни инициативи с по-широки обществени ползи, и то не само пряко свързани с медицината.